nl   fr
Vragen? Bel +31 (0)165 343857
blokje
duurzame betonnen bestrating

Betonfiguratie BVBA

Over Betonfiguratie BVBA

Betonfiguratie uw expert in beton verhardingen

De laatste jaren wordt gefigureerde beton steeds gangbaarder in het verkeersbeeld en wordt toegepast op bijvoorbeeld rotondes, in verkeersgeleiders, bushaltes of als vloeistofdichte vloeren bij benzinestations. Door het kiezen van de juiste betonsterkte, betondikte en door middel van wapening, biedt Betonfiguratie BVBA toepassingen van gefigureerd beton op iedere denkbare plaats, ongeacht de verkeersintensiteit.

Duurzaam

Betonverhardingen zijn duurzaam, sterk en kennen vele toepassingen. Door de verschillende structuurvormen, kleuren, patronen en afwerkingsmethodes is er een enorme keuzemogelijkheid in ontwerp en uitvoering. Betonverhardingen zijn nagenoeg onderhoudsvrij. Een betonverharding vraagt zeer weinig onderhoud en voorkomt vervorming en verzakkingen in uw wegdek, zelfs bij zwaar verkeer. Daarnaast bent u met een verharding van beton verzekerd van onkruidvrije verhardingen.

Toepassingen

Betonfiguratie BVBA brengt beton tot leven en biedt een duurzame, onderhoudsarme oplossing voor ieder type weg. Naast toepassingen in het algemene verkeersbeeld op wegen, rotondes en verkeersgeleiders, worden verhardingen van printbeton ook gebruikt op wandelpaden in parken, campings, pretparken of bijvoorbeeld begraafplaatsen. De gefigureerde betonverhardingen van Betonfiguratie b.v. zijn ook beschikbaar voor particulieren. Denkt u hierbij aan opritten, terrassen en tuinpaden. Bij zwembaden zijn onze betonoplossingen, dankzij de antislip en vuilafstotende werking, zeer geschikt. Het kleuren van het beton met hoogwaardige kleurpigmenten zorgt daarnaast voor een kleurvast resultaat.

Betonfiguratie BVBA Is onderdeel van de Gebr. Oomen Groep bv. Dankzij jarenlange ervaring op het gebied van grond- weg- en waterbouw kunt u rekenen op vakmanschap van de allerhoogste kwaliteit. Onze medewerkers staan voor u klaar voor deskundig advies, begeleiding en het realiseren van verhardingen van beton. Neemt u hiervoor contact met ons op.

Laat uw gegevens achter en wij bellen u graag voor een vrijblijvende presentatie bij u of ons op kantoor.